Bestellen, betalen & afhalen, waar moet je op letten?

Bestellen;

Bestellen is makkelijk, u kunt namelijk overal en altijd een bestelling bij ons plaatsen, het enige waar u op moet letten is dat wij uitsluitend in Limburg bezorgen in overleg met u.

Uw bestelling plaatsen kan alleen via de webshop, niet via telefoon, email, whats app en dergelijke.

Uw bestelling dient uiterlijk dinsdagavond om 19.00 in de onderstaande even weken bij ons geplaatst te zijn.

2019: Week 44, 46, 48, 50, week 52 geen levering i.v.m. vakantie!

2020 Week 2

Om te garanderen dat u steeds verse voeding geleverd krijgt bij ons, hebben wij geen uitgebreide voorraad en bestellen dit steeds voor u, u krijgt nooit te maken met oude voorraad!

I.v.m. vertraging van 1-2 dagen bij het overschrijven van geld vanuit het buitenland geeft het systeem ondanks dat u betaald heeft na enige tijd aan dat uw bestelling is “geannuleerd”, dit is geen probleem! De bestelling staat bij ons gewoon in het systeem en zodra het geld op de rekening is bijgeschreven, zet het systeem uw bestelling vanzelf weer op “in behandeling” . Ons advies is; ruim op tijd te bestellen!

Betalen;

Om te garanderen dat u bij ons uw aankopen veilig kunt doen, wordt bij onze webwinkel bij gevoelige informatie, zoals uw betaalgegevens, gebruik gemaakt van een beveiligde internetverbinding. Een beveiligde verbinding herkent u in de adresbalk van uw browser. Wanneer het internetadres begint met https:// i.p.v. de normale http:// dan is er sprake van een beveiligde omgeving. De letter ‘s’ die extra wordt weergegeven staat voor ‘secure’ (veilig). Ook verschijnt er een groen slotje in de adresbalk.

In onze webshop kunt u op de volgende manieren betalen;

  • bankoverboeking
  • creditcard
  • ideal
  • PayPal

Afhalen van uw bestelling;

Uw bestelling kan opgehaald worden, op afspraak, in de hieronder volgende even weken op vrijdag en op zaterdag.

Week 34, 36, 38, 40, 42, 44, 46, 48, 50, week 52 geen levering i.v.m. vakantie!

De locatie om af te halen;

Smeetsstraat 64, 6171 VB Stein, Zuid-Limburg.

Ter plaatse is er genoeg parkeergelegenheid in parkeervakken.

Stel uw navigatie in op Romeinenstraat 1 in Stein, links van dit pand ziet u 2 garagepoorten, daar kan u uw voer ophalen.

Bezorgen van uw bestelling;

GRATIS! Bij een bestelling vanaf 75,- euro! Wij bezorgen op zaterdagochtend alleen in Zuid-Limburg, maximale afstand is 25km.
Is uw bestelling lager dan 75,- willen wij ook bezorgen, maximale afstand ook dan 25 km, maar dan tegen een vergoeding van 5,-.

Alleen in Zuid-Limburg

Bij het afronden van uw bestelling kunt u aangeven of u de bestelling komt afhalen of wilt laten bezorgen.

 

Puur Hond