Bestellen, betalen & afhalen, waar moet je op letten?

Bestellen;

Bestellen is makkelijk, u kunt namelijk overal en altijd een bestelling bij ons plaatsen.

Uw bestelling plaatsen kan alleen via de webshop, niet via telefoon, email, whats app en dergelijke.

Uw bestelling dient uiterlijk dinsdagavond om 19.00 in de oneven weken bij ons geplaatst te zijn.

Ook is het mogelijk om op zaterdag, in de oneven weken, tussen 10.00-12.30 gewoon bij ons binnen te lopen en te komen kijken wat we op dat moment op voorraad hebben.

Indien u iets specifieks zoekt, vraag en we kijken wat mogelijk is.

Om te garanderen dat u steeds verse voeding geleverd krijgt bij ons, hebben wij geen uitgebreide voorraad en bestellen dit steeds voor u, u krijgt nooit te maken met oude voorraad!

I.v.m. vertraging van 1-2 dagen bij het overschrijven van geld vanuit het buitenland geeft het systeem ondanks dat u betaald heeft na enige tijd aan dat uw bestelling is “geannuleerd”, dit is geen probleem! De bestelling staat bij ons gewoon in het systeem en zodra het geld op de rekening is bijgeschreven, zet het systeem uw bestelling vanzelf weer op “in behandeling” . Ons advies is; ruim op tijd te bestellen!

Betalen;

Om te garanderen dat u bij ons uw aankopen veilig kunt doen, wordt bij onze webwinkel bij gevoelige informatie, zoals uw betaalgegevens, gebruik gemaakt van een beveiligde internetverbinding. Een beveiligde verbinding herkent u in de adresbalk van uw browser. Wanneer het internetadres begint met https:// i.p.v. de normale http:// dan is er sprake¬†van een beveiligde omgeving. De letter ‘s’ die extra wordt weergegeven staat voor ‘secure’ (veilig). Ook verschijnt er een groen slotje in de adresbalk.

In onze webshop kunt u op de volgende manieren betalen;

  • bankoverboeking
  • creditcard
  • iDeal
  • PayPal

Afhalen van uw bestelling;

Uw bestelling kan opgehaald worden, op zaterdag in de oneven weken, tussen 10.00-12.30.

De locatie om af te halen;

Grote straat 45, 6181NT Meers-Elsloo, Zuid-Limburg.

Wij bezorgen niet !

Puur Hond